петък, 7 юни 2013 г.

SUPERSHOCK 

За тази марка мога да споделя само добри мнения. По принцип не съм привърженик на Avon, но относно спиралата и моливът на Supershock не мога да кажа лоша дума.

СПИРАЛА SUPERSHOCK

Четката на спиралата е много хубава и ви препоръчвам когато търсите спирали да се оглеждате за подобна четка (зависи и от ефекта който искате да постигнете). Удължава и не слепва миглите, което я прави идеалния избор. Също така е водоустойчива, но пък от там следва друг проблем - трие се много трудно, затова ви е нужен добър почистващ продукт. Редовната и цена в каталога на Avon е 15 лв., но често правят промоции. Мисля, че ще останете възхитени, ако изпробвате този продукт. Препоръчвам го с 2 ръце. Невероятен!.


МОЛИВ ЗА ОЧИ SUPERSHOCK

По отношение на моливът също показвам положителното си мнение. В началото, когато си го взех за пръв път, имах проблеми с нанасянето на долния клепач, тъй като често ми се размазваше, но сега нямам проблеми с него. Самият цвят на молива е наситено черно, много по-добро от други марки. 





Нанася се изключително лесно и издържа поне 7/8 часа, без да мръдне. Аз го използвам като очна линия над горния клепач и/или под долния, като го размажа малко с четчица. Получава се много ефективно и то за дълго време. Триенето му е лесно за разлика от спиралата, понеже не е много водоустойчив.  По отношение на цената почти всеки път е различна в каталога - около 8/9 лв.
За други мнения относно продукта, очаквам вашите коментари :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар